EEUUROPA

Sinopsi

Espectacle estrenat a la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega 2003.

Teatre de Guerrilla presenta una proposta escènica amb el segell que li dóna caràcter i amb la introducció de nous actors i actrius europeus que consoliden una manera de fer i d’entendre el teatre.

Amb el que anomenem euroteatre antropològic d’humor corrosiu, i partir de la nova entelèquia europea que s’està gestant, hem dit el que pensem i sentim i hem parit una proposta escènica de creació pròpia, crítica, irònica, satírica… amb la voluntat de dir coses, que el teatre continuï viu, i que no esdevingui mer entreteniment.

A EEUUROPA Teatre de Guerrilla ha considerat interessant el fet de trencar fronteres i de crear un espectacle multilingüe (català, castellà, anglès, francès, alemany, esperanto…) que parla de la manera com els països del Vell Continent encaren el futur a través d’un intent d’Unió: Una munió de països, tradicionalment molt diferents i enfrontats entre ells, s’organitzen impulsats per interessos diversos i creen un marc artificial i econòmic anomenat “Unió Europea”. Aquí hi ha teca!