El Xarlatan

Sinopsi

Estrenat al Festival Temporada Alta 2012

Descarat, divertit, cregut, hipòcrita, tendre, farsant, manipulador, simpàtic, mercenari, proper, humà… són alguns dels adjectius que ens serveixen per definir el personatge protagonista de l’espectacle El Xarlatan.

Carregat de “bones” intencions, El Xarlatan passeja es seves prèdiques i el seu mètode innovador els escenaris d’arreu del país per fer-vos veure la càrrega de males energies que constantment amenacen les vostres vides. El Xarlatan us canviarà la vida! Ell té la solució a tots els vostres problemes. Ell us guarirà de tots els mals i us donarà la clau per prevenir les fatalitats. A canvi de què?A canvi de res!

Teatre de Guerrilla recupera, amb aquest nou espectacle, la figura romàntica d’un personatge tan excèntric i entranyable com és el del xarlatà. Observadors de la realitat i utilitzant l’humor corrosiu que sempre ha caracteritzat els espectacles de la companyia, El Xarlatan ens projecte una visió àcida, irònica i còmica sobre la infinitat de mètodes i l’allau de teràpies que ens prometen ajudar-nos a aconseguir el nostre benestar i, de retruc, la tant anhelada felicitat.

Fitxa

artística

Text i dramaturgia: Quim Masferrer
Codirecció: Xavier Vilà
Disseny escenografia: Llorenç Corbella
Construcció escenografia: Germans Castells
Assessorament efectes escènics: Mag Lari i Efímer
Disseny il·luminació: Cesc Pastor
Espai sonor: Dani Tort
Mecanisme escènics i partner escena: Agustí Rovira
Disseny gràfic: Arkham Studio SL
Fotografia i vídeo: L’Espiral Produccions Audiovisuals
Producció executiva: David Grau
Productor associat: Binà Produccions
Producció: República de Guerrilla SL – 2010

Reprodueix vídeo