Moltes gràcies

Sinopsi

Un escenari sobre rodes recorrerà els carrers principals del vostre municipi. En Quim Masferrer serà dalt de l’escenari amb l’objectiu  que les entitats, veïns i veïnes del poble ens expliquin històries i les comparteixin amb la resta d’habitants.

En Quim, durant el trajecte, els anirà convidant a pujar a l’escenari perquè ens expliquin les seves històries.  Aquest escenari mòbil serà una plataforma per viure-hi experiències úniques, plenes d’humor, de festa, de tradició, d’entrega de premis, de pregons, de música o d’homenatgesUnes experiències que faran del Moltes Gràcies un espectacle únic, irrepetible, i sobretot, ple de veritat.

L’espectacle que podrà veure tothom

Per aconseguir-ho, Quim Masferrer s’enfilarà a un escenari mòbil de 10m totalment equipat tècnicament que li permetrà arribar al seu públic. Des d’un portal, un balcó, la finestra de casa o simplement a peu de carrer, tothom podrà seguir el pas d’aquest escenari.

Sempre s’ha dit que si les històries es comparteixen, es multipliquen i Quim Masferrer vol compartir-les  amb la resta de la gent. Per això, un equip de càmeres i un de realització anirà seguint l’escenari i tothom des del seu mòbil, tauleta o smart tv podrà seguir-lo i adonar-se que, de cop, s’ha convertit en un plató de televisió. MOLTES GRÀCIES és un espectacle que es podrà seguir en viu i també on-line

Fitxa

artística

Idea,text i dramaturgia: Quim Masferrer
Disseny escenari: Logística de Guerrilla
Cap tècnic i realització: Dani Tort i Cesc Pastor
Producció executiva: David Grau
Segona operador de càmera: Agustí Rovira
Imatge i operador de càmera: David Batlle

Reprodueix vídeo